Leidinggevende monteur kozijnen

Fulltime
MBO werk- & denkniveau

Waar jij blij van wordt:

  • Geen dag is hetzelfde: er zit veel afwisseling in de werkzaamheden.
  • Altijd vrij op zon- en feestdagen.
  • Klein en hecht team met leuke collega’s.
  • Veel verantwoordelijkheid.
  • Je krijgt een goed gevulde werkbus met goed gereedschap.

Waar wij blij van worden:

  • Twee rechterhanden, je werkt hier tenslotte elke dag mee.
  • Je kan goed met mensen omgaan, de klant is koning!
  • Relevante werkervaring in de bouw.
  • Je bent goed in leidinggeven en het aansturen van collega’s.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Sta je stevig in je (werk)schoenen en kan je goed leidinggeven? Vind je het leuk om klantcontact te hebben? Dan is de functie leidinggevende monteur iets voor jou! Als leidinggevende geef je leiding aan 1 of 2 collega’s, ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die worden gedaan, kan je goed met mensen omgaan en sta je stevig in je schoenen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar je blijft wel met je handen werken. Een goede combinatie, als je het ons vraagt! Beginnen jouw handen te jeuken om aan de slag te gaan?

Deel deze vacature:

Werkdag van een leidinggevende monteur kozijnen

Zo ziet jouw werkdag eruit

07:00-08:00
We beginnen de dag altijd met een kop koffie in de kantine. Daar houden we gelijk even een werkoverleg. Als leidinggevende monteur loop jij samen met je collega van kantoor de werkbonnen door. Zo is het voor iedereen duidelijk wat de werkzaamheden van die dag zijn.

08:00-09:00
Tijd om naar de klus te gaan! We gaan met elkaar met de bus(sen) naar de klant toe. Meestal is dit vlakbij, we hebben veel klanten in de buurt.

09:00-15:00
Het leuke aan werken bij Van den Hatert is de afwisseling: de ene dag monteer je 2 kozijnen bij een huis, de volgende dag werk je aan een project waarbij 40 solar screens worden gemonteerd bij een groot bedrijf. Als leidinggevende monteur werk je mee aan de klus en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je stuurt het team aan en zorgt dat de werkdag op rolletjes loopt.

15:00-16:00
De werkdag zit er bijna op, tijd om terug naar de zaak te gaan. We sluiten de dag af met een nabespreking waar bijvoorbeeld de voortgang van een project of nieuwe wensen van een klant worden besproken. Op vrijdag houden we de welbekende ‘vrijmibo’, om de werkweek goed af te sluiten!

Vrijblijvend een dagje meelopen? Neem contact op om een afspraak te maken!

Heb je interesse in deze toffe baan? Stuur jouw gegevens op en we nemen contact met je op.
Ben je ZZP’er? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
Showroom van den Hatert

Over ons

Denk jij eraan om bij Van den Hatert te komen werken? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je terecht komt! Daarom vertellen we jou graag iets over ons. Van den Hatert monteert al jaren zonwering en kozijnen aan onder andere woningen en bedrijfspanden. Geen klus is voor ons te gek, dat maakt het werken bij Van den Hatert ook zo leuk. Door de verschillende projecten is geen dag hetzelfde.

We hebben een klein en gezellig team dat voornamelijk bestaat uit verkopers en monteurs. Onze verkopers werken in de showroom in Ochten, hier kunnen klanten de producten in het echt ervaren en hun nieuwe zonwering of kozijnen uitzoeken. Daarna gaan onze monteurs aan de slag: alle verkochte producten worden namelijk ook door ons geplaatst. Zo zetten we met elkaar het totaalplaatje neer voor de klant: van offerte tot montage!

Wil je ergens meer informatie over of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Past deze functie niet bij jou? Misschien zijn deze vacatures dan iets voor jou:

Leidinggevende monteur kozijnen

Fulltime
MBO werk- en denkniveau

Monteur kozijnen / zonwering

Fulltime
MBO werk- en denkniveau

Leerling monteur kozijnen / zonwering

Fulltime
MBO werk- en denkniveau